Om mig

Hej och Välkommen!

Lisa heter jag och är en pysslig 2-barnsmamma i 30-årsålder som bor i Linköping. Jag har nyligen funnit en ny passion i livet i form av att göra tårtor och cupcakes. Det är en perfekt hobby enligt mig då jag får utlopp för min kreativa sida, får lära mig otroligt mycket, det ger mig möjligheten att göra människor i min närhet otroligt glada och det jag skapar samlar inte damm nånstans utan njuts av istället – Perfekt mao!

På den här bloggen kommer jag att visa bilder på bakverken jag skapar, visa steg-för-steg, ge tips samt dela med mig av en del recept. Bloggen kommer dock inte bara att handla om tårtor och cupcakes, utan även om annat sött som bakas här hemma.

Ha det sött! Kram, Lisa

Kontakt

Om du har några frågor så skriv en kommentar eller kontakta mig på: sockerrus@live.se

18 tankar om “Om mig

  1. Kul blogg med många bra tips! Hit skulle jag ju hittat tidigare för lite inspiration till examensdagen! 🙂

  2. Great cakes! They’re fantastic designs! I’ve just moved here from the uk and would appreciate some advice about where you source your supplies from in Sweden? I’m in Stockholm, are there any shops near me? Do you know of any courses? I want to get baking an decorating again as soon as possible!

    Best wishes
    Su

  3. Hej!
    Jag lånade en bild av dig (på brownie-cupcakes) i mitt inlägg ”Avveckling” och länkade både till själva sockerrus.se-sidan och till receptinlägget. Om du vill att jag plockar bort bilden gör jag givetvis det.
    Hoppas du har en bra dag!

  4. Jag är inte mycket för bakbloggar. Brukar inte imponeras av bakbloggares skapelser (troligen lite för att jag går sista året på livsmedelsprogrammet på bagariinrikting. har sett en del fina saker redan) men nu får jag ändra mig och vidga vyerna lite. För jag älskar att se alla mästervärk du har gjort 😀 så söta och inspirerande. Bl.a liljorna du har dekorerat tårtor med tycker jag e vackra. Tänkte försöka göra en sån till en tårta till mors dag eller mammas födelsedag 😛

    • Åh tack söta du! Vad otroligt gullig du är! Blir så himla glad över din kommentar!! Vad kul att du går livsmedelsprogrammet! Skulle själv vilja gå någon konditorikurs eller liknande 🙂 Lycka till med liljorna! Å tack igen för den otroligt fina kommentaren!
      Kram,Lisa

  5. Vilken underbar blogg du har skapat blir verkligen glad när man är inne här, har aldrig förr blivit så inspirerad på att göra en egen tårta då jag har sett dina fina. Så nu har jag bestämt att göra en till min dotters dop och då kommer dina tips fyllningar och tårtfoton väl till pass. Kommer verkligen att fortsätta kika på din sida.
    Ha det gott
    // Anna

    • Åh vad glad du gör mig! TACK! 🙂 Är så oerhört kul att kunna inspirera andra! Vill önska dig lycka till med tårtan till dopet! 🙂
      Kram, Lisa

  6. Har alldeles nyss (idag!) hittat till din fantastika blogg och har blivit helt förälskad!
    Ojojoj vad mycket lust o inspiration du ger! Var tvungen att börja baka på momangen!
    Inte lika fina som dina skapelser dock, men de smakade iallafall gott 😀
    Kram!

  7. Underbar blogg ❤ Jag har en flicka som önskar sig en prinsess tårta till sitt 4 års kalas. Bekymret är att hon är överkänslig mot ägg.. Har du möjligtvis något tips?? Mvh/ Bakglada Bibbi

  8. Hej Lisa! Har länge följt din blogg och tycker att den är underbar och ger mig så mycket inspiration. Men jag undrar om gradantalet i dina recept är för varmluftsugn eller vanlig ugn? Det skiljer sig ju en del 😉 Hade tänkt testa dina chokladmacroner som ser jätte fina ut.
    Tack på förhand!
    Mvh, Ellinor

Lämna en kommentar