Månadens Baka & Skapa

Jag tycker att det är helt fantastiskt kul att skapa dessertbord och då få planera allt från bakverk till dekorationer och inbjudningar. Då jag även sett att intresset för dessertbord och temakalas har ökat så tänkte jag starta upp en återkommande utmaning här på bloggen till alla som vill delta. Jag väljer varje månad ett tema och vill du vara med så bakar eller skapar du något inom det valda temat, bloggar om det och sedan länkar hit. Den första varje månad samlar jag ihop alla bidrag, från föregående månad, och kommer sedan att publicera dem här på bloggen. Tanken är att alla bidrag (med länk till era bloggar) kommer att ligga under fliken ”Baka & Skapa”, under respektive tema, så att alla lätt kan gå in och få massor av inspiration. Fliken skulle fungera lite som en idébank. 

Tanken är att man varje månad kan baka, laga, pyssla eller skapa något som passar att ha på ett kalas med det valda temat. Det behöver alltså inte vara ätbart eller något sött, och det behöver bara vara en sak, inte ett helt dessertbord 🙂

Några regler:

Du har till den sista (i varje månad) på dig att baka eller skapa något under det valda temat och publicera det på din blogg. Glöm inte att länka ditt bidrag till ”Månadens Baka & Skapa” (http://sockerrus.se/manadens-baka-skapa/) eller inlägget till månadens utmaning.

Skriv en kommentar där du klistrar in en länk till ditt bidrag under månadens tema.

Klistra in den fina loggan (välj någon av de små här nedan) till ”Månadens Baka & Skapa” i en spalt på din blogg och länka hit (http://sockerrus.se/manadens-baka-skapa/). Se till att länken fungerar.

            

Teman för ”Månadens Baka & Skapa”

(Klicka på temat för att komma till inlägget)

♥ Juli 2012 – ”Modernt Kafferep” 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s