Bok

POSTED ON 27 JUNI, 2012

Nu är det dags att avslöja min “lilla” hemlighet tänkte jag. Är ju faktiskt en helt fantastisk rolig sak jag har att berätta. En anledning till varför jag inte har hunnit med att blogga så mycket den senaste tiden och en anledning till att jag just nu har helt galet mycket att göra. Allt skoj dock! Det är nämligen så att jag och galet duktiga Fotograf Satu håller på att göra en bakbok tillsammans! :-D Är helt sjukt glad och det är så galet kul! Äntligen ska Sockerrus bli en bok! :D Är nästan att jag hoppar upp och ner på stolen av lycka när jag skriver det här, är ju bara så himla fantastiskt kul (börjar få ont om adjektiv känner jag ;-) )!

Kan inte avslöja alltför mycket om boken än, men jag utlovar en helt ny typ av bakbok med massor av roliga, färgglada, smaskiga, snygga och fantastiska bakverk, modeller och bilder. Det kommer även finnas steg-för-steg och en massa annat skoj.

Bokförlaget är ännu inte bestämt men det finns redan rätt många företag som vill sälja boken, så den blir garanterat av. Återkommer därför senare med utgivningsdatum!

Stor KRAM till er alla! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s