Lace Wedding Cake

♥♥ Translate this blogpost to English ♥♥

Denna tårta är mycket speciell och jag faktiskt lite extra nervös när brudparet kom och hämtade den. Det var nämligen så att utseendet på tårtan var viktigare än vanligt. Bruden kunde nämligen inte äta något av tårtan på grund av allergi. Utseendet diskuterades och smaker testades (av brudgummen) och till slut kom vi fram till hur tårtan skulle se ut. Spets är någon jag tycker är fantastiskt vackert på tårtor och använder det mer än gärna. Jag blev därför så glad att söta Rebecca och Josef valde att vilja ha det på sin bröllopstårta 🙂 Utöver spets ville de ha vita blommor med lite blåa inslag och samma sidenband de hade på menyer och inbjudningskort.

Jag gjorde verkligen mitt allra bästa för att den både skulle se fantastiskt ut och smaka himmelskt. Då jag var lite extra nervös när jag lämnade iväg tårtan så blev jag oxå oerhört glad när jag av bruden fick kommentarerna: ”Vackraste tårtan jag har sett:) Den fick sååå mycket fina kommentarer på vårt bröllop! Tack!”. ”Den förgyllde hela festen och var pricken över i:t!” TACK söta Rebecca! ♥

Tårtan består av Vaniljbotten fylld med Limemousse och mosade jordgubbar samt hackad 60% choklad. Den är sedan täckt med vaniljsmörkräm och täckt med sugarpaste. Alla blommor består av flowerpaste. Den lilla tårtan är laktosfri och har samma innehåll förutom choklad. Den stora tårtan räckte till ca 50-bitar och den lilla blev en väldigt stor 4-bitarstårta.

Nu kommer en massa bilder – Enjoy!

Stort LYCKA TILL i framtiden önskar jag er, Rebecca och Josef. Tack för att jag fick äran att göra er tårta!

Annonser

15 tankar om “Lace Wedding Cake

  1. Sitter her i Norge og skulle ønske jeg bodde i nærheten. Så skulle du fått lage en sådan kake til min sønns konfirmasjonsfest! VAKKER kake

  2. Otroligt fin tårta! Undrar hur du gör blommorna, använder du utstickare? Var hittar du isf de stora. Hittar bara små blomutstickare.

    Mvh Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s