Frilly Cake

Jag fullkomligt ÄLSKAR att designa/dekorera tårtor! Att se sin skapelse växa fram och sedan glädjen i ögonen på den som får tårtan är helt fantastisk 🙂 Under sommaren (och min bloggsemester) har jag hunnit baka en hel del och har verkligen massor med inlägg som bara väntar på att få dyka upp på bloggen. Har bilder på bl.a. bröllopscupcakes, delar av bröllopsinbjudningar och massor med tårtor på datorn som jag tänkte beta av så fort jag får lite tid över 🙂 Idag tänkte jag bjuda på en Frilly Cake!

Har länge velat göra en frilly cake av något slag och fick äntligen tid över att testa nu under sommaren. Tror till och med att jag gått och blivit lite kär 😉

Tårtan består av chokladbottnar fyllda med rårörda hallon, whipped cream cheese frosting och krossade kladdkakeballerina. Jag har sedan spacklat den med med chokladsmörkräm och täckt den med sugarpaste (dekorfondant) och flowerpaste (Ballina).

Rosorna är gjorda av flowerpaste. Pastafärgen jag använt heter Rose (Wilton).

Tårtfatet kommer ifrån IB Laursen

Annonser

27 thoughts on “Frilly Cake

  1. Gud vad snygg! Hade, som flera andra sagt, varit väldigt kul att se steg-för-steg både på dina fantastiska rosor och på tårtan! 🙂

    • Tack Rebecca! 🙂 Det står med på min ”Att blogga om”-lista 🙂 Är lite tidskrävande dock och lär tyvärr dröja ett tag innan jag hinner med att göra.

  2. Pingback: Great Lakes Love » Ruffled Cakes

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s