Dagens Tips: Ställ tårtan i kylen

Låt din tårta stå med fyllningarna i minst 8 men helst 24 timmar innan du spacklar och täcker den. På så vis får den stå och gotta ihop sig, blir saftigare och håller formen bättre. Sen brukar det ju vara så att tårtan är som godast dag 2 (men även dag 3). 🙂

När jag gör tårtor i helgen så tänkte jag göra en Steg-för-Steg på hur jag gör mina tårtor.

Bilden kommer ifrån Steg-för-Steg: Ying & Yang tårta

 

Annonser

4 thoughts on “Dagens Tips: Ställ tårtan i kylen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s