Graveyard Cupcake

Choklad- och marsipancupcake toppad med ”scary” mjölkchokladfrosting och ”frätande” brunt socker. Dekorationerna är gjorda av sugarpaste.

Den avlånga cupcakeformen kommer ifrån Siluett (länk)

Annonser

14 thoughts on “Graveyard Cupcake

 1. Superläcker cupcake =) Har du gjort gravstenen på fri hand eller är de en form du lägger marsipanen i? Är så kul å kolla i bloggar nu för tiden då de börjar bli mer och mer populärt med halloween för varje år 🙂 För typ 8 år sen när vi börja med halloweentraditionen så fanns de typ ingen inspiration alls i Sverige men nu finns de lite var stans :=)

  • Tack Milli! Jag har gjort den i en chokladform.
   Javisst är det skoj 🙂 Gillar Halloween. Det är dock lite tråkigt att alla inte riktigt vet om när den firas. Min dotter gick Bus eller Godis igår och fick höra flera gånger att det var fel dag – fast det var det inte. Tar liksom bort det roliga med att spöka ut sig och knacka dörr…

   • Jaha på så vis 🙂 Ja visst är de tråkigt att många i Sverige tror att Halloween är på alla helgona 😦 Är ganska ofta man får höra av folk att halloween är först nästa helg fast man vet att så är de inte alls, blir en del förklaringar hehe =)

  • Haha tack Ida! Var svårt att få till vettigt ljus när det ska vara lite mörkare på bilden.. Fick ta hjälp av sambon som fick hålla i en ficklampa 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s