8 tankar om “Glutenfri Doptårta

  1. Søt! Når du lager små kaker, bruker du da små kakeformer ( i så fall, hvor kjøper du dem?), eller skjærer du til små kaker fra en langpanneform eller lignende?

    M:)

    • Tack Erika!

      Den här som jag gjorde är både gluten- och äggfri faktiskt. Tycker att den tårtbottnen blir väldigt bra. Det finns massor med likvärdiga låglaktosprodukter som du skulle kunna testa såsom smör och grädde. Ska inte smaka annorlunda. Kan tänka mig att detta recept skulle funka bra. Dock blir den lite kladdigare än vanliga bottnar men det tycker jag inte spelar ngn roll. Kan lägga ut det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s