Pappaprylar

Pappaprylar (länk) är en nätbutik med massor av bra-att-ha-saker för barn. Perfekt när du behöver något till dina egna små söta eller om du letar efter en present. Leveranstiden är mycket snabb och de gånger jag beställt därifrån har jag varit väldigt nöjd. 🙂 Utöver shopping så har de även en massa bra tips för pappor (och mammor såklart 😉 ), en namnsökfunktion och en Pappablogg (länk).

Jag fick möjligheten att ha en tävling tillsammans med Pappaprylar där priset är två jättefina bak/kokböcker för barn vilket jag är mycket glad över. Tycker att dessa böcker är så himla fina och härliga. Blev därmed ännu gladare när även jag fick ett paket med dessa två härliga böcker. 😀

Den barnvänliga kokboken ”Lätt som en plätt” innehåller enkla maträtter och mycket bilder så att barnen själva kan vara med och laga samt läsa recepten. Min dotter blev superglad över boken och har redan hunnit testa att laga ”Fattiga riddare”. Näst på tur står Raggmunkar 🙂 Den lika pedagogiska bakboken ”Bakglädje har recept såsom kladdkaka, chokladbollar och fruktsallad.

Tack snälla söta Pappaprylar för de superhärliga böckerna! De är redan välbläddrade 🙂

2 tankar om “Pappaprylar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s