Cupcake, kärlek & kyssar

En chokladcupcake med Alhgrens bilar och mjölkchokladfyllning toppad med vanilj- och marshmallowfrosting. Hjärtat är gjort utav flowerpaste.

Stämpeln finns att hitta hos Scrapbutiken (länk) och chokladen kommer ifrån Odense (länk).

Annonser

7 thoughts on “Cupcake, kärlek & kyssar

  1. Jättesöta!
    Hur får du dit rosetten runt formen? Jag testade igår till förlovningscupcakesen, men fick ge upp. De åkte ju bara ner hela tiden. Testade även med dubbelhäftande tejp, men det funkade inte till rynkade formar (inte för mig i alla fall).

    • Tjingeling! Tack så mycket 🙂 Om det är cupcakes du vill göra så kan jag rekommendera http://www.klarafardiga.com de har 4 tyllar som är väldigt bra till cupcakes. Gäller att ha stora 🙂 En av mina favoriter finns dock inte där utan finns hos http://www.kakburken.se och heter 1B (märke Wilton). Själv har jag köpt mina på olika ställen. Vill man ha lite mindre tyllar så går det att köpa olika set på Cervera exempelvis.

  2. Vad fint det blev med det stämplade hjärtat. Som gammal kortmakare har jag en massa stämplar liggandes, kanske skulle ta och använda dem när jag bakar i stället 🙂 , en jätte bra idé faktiskt. Ser jätte smaskigt ut, perfekt till alla hjärtansdag eller till någon man tycker riktigt mycket om.
    /Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s