Utställningstårta 2

Här kommer tårta nummer 2 som finns med i Kalasforms (länk) monter på Formexmässan. Sista tårtan kommer lite senare (måste fixa med bilderna o så).

Det är formen som har styrt mitt färgval även denna gång. Det blev en ”gräsmatta” och stora glittriga blommor i färger som återfinns i formen.

 

Blommorna är gjorda i flowerpaste och tårtan är täckt av sugarpaste.

Formen heter ”Blomster Röd”.

14 tankar om “Utställningstårta 2

  • Tack Cecilia 🙂 När jag gjort klart dem insåg jag att den ena blomman är till o med i nästan samma färger som årets majblomma 😉 Var dock inget jag hade i åtanke när jag gjorde dem 😛

   Så stora blommor lägger jag i små skålar och låter de torka. Blir jättebra då tycker jag. De minsta torkar jag i en färgpalett.

 1. Vad spännande att baka kaka i box!! Så fint och vackert med blommor.
  riktig kul saker ;=) Tänk om jag bakar i box som dig hur ska bli med min kaka, det ska bli fina som du gjorde eller inte ….man måste prova eller hur ;=)

 2. Vilka härliga tårtor du gjort till mässan! Christina på Kalasform lär ju bli nöjd som bara den! Jag tycker att grodtårtan är otroligt söt, blev lite kär i grodprinsen tror jag 😉

  • Haha underbart! Grodprinsen söker ju kärlek så det är bra att han fick lite ”napp” 😉
   Tack så jättemycket Ida för de orden! Tror att Christina blev mer nöjd än hon förväntat sig. Såg lite så ut på hennes min och ”WOW”rop när hon hämtade dem 😀 Ska bli superkul att få se bilder från mässan sen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s