Tävling ”Sätt guldkant på vardagen”

När jag fyllde år i mars fick jag en mycket efterlängtat present av min kära sambo – nämligen ett rosa förkläde från Nyttadesign (länk). Det är samma förkläde som Leila Lindholm har på framsidan av boken ”A piece of cake”.

Ända sedan jag sett det på TV för väldigt länge sedan har jag velat ha ett, men inte unnat mig. Nu i efterhand kanske det var dumt för jag älskar verkligen att bära det. Man känner sig verkligen extra fin när man har det på sig. Jag har till o med kommit på mig själv (flera gånger) med att glömma ta av mig det när vi har gäster och satt oss ner för att äta. Men det går ju bra, för mina vänner tycker precis som jag att det är jättetjusigt. 🙂 Förklädet är inte bara riktigt snyggt utan är ett väl genomtänkt plagg. Ett plus är att den har en stor ögla på insidan så att du lätt ska kunna hänga upp det på en krok.

Tävling!

Jag har nu fått möjligheten att sätta guldkant på någon av mina läsares vardag genom att lotta ut ett förkläde i valfri färg. 🙂 Så vill du känna dig extra fin i köket med hjälp av denna härliga skapelse var med och tävla. 🙂

Jag tävlar om ett superfint förkläde från Nyttadesign hos Sockerrus.  Tävla HÄR du med!

För 1 vinstchans går du in på Nyttadesign hemsida (länk) och väljer ut en färg på förkläde som du skulle vilja ha om du vinner. Skriv sedan färgen i din kommentar.

För 2 vinstchanser gör du som ovan plus ett av följande alternativ:

För dig med blogg Kopiera bilden och den kursiverade texten ovan och publicera i din blogg (glöm inte att se till att länkarna fungerar). Bifoga sedan länken där du skrivit om tävlingen (hela url) i din kommentar.

För dig utan blogg – Kopiera bild + kursiv text ovan och skicka till minst 5 av dina vänner, skicka även mig en kopia (mail: sockerrus@live.se). Skriv också i kommentaren att du mailat.

Tävlingen avslutas fredagen den 23 Juli kl.23.59. Lycka till!

107 tankar om “Tävling ”Sätt guldkant på vardagen”

 1. Gissa OM jag vill vara med och tävla! Super fint förklädde och jag har en tendens att alltid spilla när jag lagar mat. Så det hade vart perfekt! Skulle jag ha turen skulle jag önska mig ett i svart och vitt! 🙂

 2. Nämen tack… självklart vill jag vara med i tävlingen.. jag älskar limegrönt och på den bilden ser den faktiskt väldigt limegrön ut och jag hoppas den är åt det hållet i verkligheten.. men i vilket fall som helst så är det ett super snyggt förkläde 🙂

  Här hittar du min länk

  https://sockerrus.wordpress.com/

 3. Hej! Jag vill delta. Tack för att vi utan blogg också får delta. Om jag vinner skulle jag önska mig ett rosa – det var så snyggt!

 4. Klart man vill vara så här snygg i köket!!

  Det svarta med vitt på eller det rosa är mina favoriter.

  har strul med tekniken verkar det som, för bilden kopieras inte så jag får nöja mej med en lott då..

 5. Jeg vil så gjerne vinne. Elsker å lage mat, og dette fine forkledet vil gjøre matgleden enda større. Vil gjerne ha svart om jeg vinner 🙂

  God sommer!

 6. Åh, så mycket fint du bakar! Det verkligen vattnas i munnen! Förklädena var urläckra! Jag driver ett litet sommarcafé på Gotland och hade känt mig hur snygg som helst i det röda förklädet!

  Må gott!

 7. Hejsan, vill först skriva att jag tycker du har en trevlig blogg. Vill gärna delta i din tävling om ett snyggt förkläde. Prövar lyckan med 1 lott och skulle turen vara med mej så väljer jag det rosa.

  Sommarhälsningar Pia
  bakformen@gmail.com

 8. Åh vilket fint förkläde. Jag försöker lära mig att baka och skulle ju absolut tycka att det var roligare med ett sådant här fint förkläde. Fast det är jättesvårt att välja färg då jag älskar rosa men även tycker att det svarta var superfint.

 9. Hej! Kul tävling. Jag har precis som du gått o spanat in denna länge 🙂 Om jag vinner så önskar jag mig ett rosa…
  Ha det gott. Mvh Maria

 10. Hoppas jag har turen att vinna det turkosa med knytbandet, skulle verkligen vilja ha ett sådant. Lite roligare än det mörkgröna jag har med något firmatecken på.

  gotland(at)speedmail.se

 11. Så himla fint förkläde! Tyckte nog att jag kände igen det från Leila! Verkligen supertjusigt! Skulle vilja vinna ett rosa om jag hade turen 🙂

  Har ingen blogg men testar trots allt ändån. Tror att det är ödet som gjorde att jag sprang på detta fina nu så jag testar med en lott! Haha.

  Trevlig sommar!

 12. Jag som har massor av fina rosa detaljer i mitt köp äger faktiskt inget förkläde. Så det skulle passa ypperligt med ett sådant fint rosa!

 13. Hej
  Jag har också sett förklädet på Tv men inte heller unnat mig ett, så jag håller tummarna för att jag vinner!
  Jag skulle vilja ha ett rosa förkläde.
  MVH
  Malin L

 14. Ping: Tävling « Söta tårtor

 15. Ping: Tävling « Sockerrus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s